Om oss

Prosessmetall er lagerholder og leverandør av rustfritt stål og spesialmetall. Vi leverer spesialstål etter de mest utfordrende og krevende materialspesifikasjoner til fornuftige priser og leveringstider. Vi tar oss av alle prosesser fra bestilling frem til materialet er levert med komplett dokumentasjon.

Prosessmetall har vært i bransjen i 30 år og har gjennom å levere kvalitet over tid opparbeidet seg et navn som for mange er synonymt med god kvalitet og pålitelighet. Sammen med våre kvalifiserte leverandører tilbyr vi kvalitetsstål i de fleste materialgrader og dimensjoner. Karbonstål/lavlegert, Rustfritt, Syrefast, Duplex, Super Duplex Nikkellegeringer og Titan leveres i de fleste dimensjoner og formater.

Norsk industri har de siste tiårene vært mye rettet inn mot Olje / Gass og Subsea segmentet. Flere av de store aktørene og deres underleverandører får materialer fra Prosessmetall. Dermed finner du materialer fra Prosessmetall på de fleste store norske oljefeltene, samt oljefelt i Europa, Amerika, Afrika, Asia og Australia.

Fiskeri og Havbruk er en interessant næring som har nytt stor vekst i flere år. Vi har fulgt næringen over tid og dette markedssegmentet tar ut en stadig større andel av varene fra Prosessmetall.  Prosessmetall leverer også materialer til maritim industri, tradisjonell landbasert industri, kjemi/prosess industri, smelteverk, vannkraft, næringsmiddel, forskningsmiljøer samt bygg og anlegg.

Bjørn A. Gjelseng

Bjørn A. Gjelseng

Managing Director

gjelseng@prosessmetall.no+47 954 65 024

Prosessmetall leverer spesialstål etter de mest utfordrende og krevende materialspesifikasjoner, med kort leveringstid og 100% fornøydhetsgaranti.

Våre produkterKontakt oss